Konfirmation

Det er ikke nok at have et stort dyrt kamera. Det vigtigste for et godt billede er lyslægning og efterfølgende billedebehandling, som kræver flere års daglig erfaring.

Til en konfirmation bruges der mange penge på mad, tøj, musik, og endda sommetider en limousine. Men alt dette er kun for en dag, hvor billederne er for livet og kan ikke tages om.

Benyt evt. lejligheden til at få lavet et familiebillede eller få lavet et godt billede af konfirmanden med sine søskende.

Hvis I vil høre nærmere om priser og muligheder, så kom forbi vores butik.

 

Udefoto
Ring og få et tilbud hvis I ønsker at blive fotograferet et helt specielt sted ved f.eks. stranden, skoven eller med hesten.

Vi har et bredt udvalg af mapper, staffelier, rammer og takkekort til kun 25 kr. stk. Kom ind og se mulighederne, så er det nemmere at danne sig et overblik over hvordan og hvor mange billeder I kan tænke jer.

Under optagelsen følger I selv med på skærmen, og kan med det samme se billedet. Her kan I også selv komme med gode ideer og ønsker. Vi laver kunstneriske og anderledes billeder, og vi kan retouchere hud, som man gør i modebladene.

Priser fra kr. 870,-