Familier

Vi oplever sommetider, at vores kunder er gode til at få deres børn fotograferet, men vil ikke selv med på billederne, fordi de ikke bryder sig om at se sig selv.
Men der er ikke noget der varmer mere end at give bedsteforældrene et godt familiefoto, hvor alle deres kære er samlet. Ligeledes har jeres børn også et evigt minde.
Vi anbefaler varmt at også medbringe olde- og bedsteforældre. Få taget et par enkle billeder eventuelt sammen med dem, dette koster ikke ekstra hvis du kommer til vores times fotografering.

Vi anbefaler, at man vælger ensfarvet tøj i lyse nuancer, uanset om man vælger farve eller sort/hvid. Undgå alt for mange striber, tern og motiver på tøjet så bliver billedet mere roligt at se på.
I følger selv med på kameraet når vi tager billederne, så I selv kan komme med rettelser til f.eks. hår osv. Men ellers skal vi nok vise hvordan man skal stå.

I får en oversigt over de bedste af billederne. I bestemme selv hvilke I vil købe og hvad der skal redigeres.

I værste fald en bliver ved med at lukke øjnene eller andet, kan vi flytte hoveder rundt. Dvs. man kan tage hovedet fra det ene billede og flytte over på det andet.

Priser fra kr. 870,-