Boudoir

Medbring en ven/veninde og få 2 fotograferinger til 1 fotograferings pris. En god idé til polterabend eller morgengaven.

Boudoirfoto er beauty billeder, hvor vi gør ekstra meget ud af udseendet. Hvis man ønsker det, kan det være i undertøj eller nøgenfoto. Vi bruger ofte effekter som stof mm. til at gøre billederne kunstneriske.

Glem alt om bumser og “Jeg venter lige til jeg har tabt de der 5 kilo og taget sol”. Intet af dette bliver at se.

Vi er piger der fotograferer, og vi ved præcis hvad der i hvertfald for pigerne kan være det ømme punkt ved deres krop. Vi viser hvordan man skal stå så man fotograferer kroppen i den bedste vinkel. Hvis man f.eks. er træt af sine hofter eller lår lægger vi skyggerne så disse ikke bliver fremtrædende, eller bruger noget elegant stof til at skjule det man er træt af.

Da billederne bliver taget digitalt, kan man hele tiden selv følge med i hvordan det ser ud. Så har man undervejs mulighed for at rette hår eller måske dreje sig i en anden position. Bagefter udvælger man selv hvilke billeder man vil have, og hvad der skal billederedigeres.

Vi oplever en stigende interesse for denne slags billeder, da det jo er det mest personlige man kan give sin kæreste i gave.

Hverdagspriser fra kr. 970,-

 

Polterabend
I giver den kommende gom eller brud en sjov anderledes oplevelse plus så har I hjulpet med morgengaven. Vi kan også tilbyde et gruppefoto i 13×18 til kun 150 kr, så I har et godt minde fra dagen.